Top

Foto's bestellen particulieren

Diverse mogelijkheden, altijd aansluitend op uw wensen!

U kunt foto's bestellen in de aangegeven maten maar daarvan kan worden afgeweken. Omdat er zo veel mogelijkheden bestaan, staan deze niet allemaal vermeld op de website. Heeft u wensen aangaande afwijkende maten, materiaal of speciale bewerkingen, bijvoorbeeld in sepia of zwart/wit, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op. 

Kwaliteit

De materialen die gebruikt worden zijn uitsluitend van de hoogste kwaliteit. Dit heeft vanzelfsprekend invloed op de prijs maar u bent er daardoor zeker van dat u vele jaren plezier zult hebben van uw foto. Alle foto's worden afgedrukt door een vaklab dat de kwaliteit zeer hoog in het vaandel heeft en uitsluitend werkt met hoogwaardige materialen. 

Kiest u voor een afdruk op canvas? Het houten spanraam waarop het canvas gespannen wordt is bestand tegen wisselingen in luchtvochtigheid waardoor het doek perfect op spanning blijft.

U kunt ook kiezen voor een afdruk op rubberdoek. Rubberdoek heeft net als canvas een zachte uitstraling. Tevens heeft het een zeer subtiele glans. Het voordeel van rubberdoek is dat u het kunt schoonmaken en zo nog langer van uw foto kunt genieten.

De afdrukken op canvas en rubberdoek worden compleet met een ophangsysteem afgeleverd.U kunt uw aanwinst meteen aan de muur hangen! 

Natuurlijk is het ook mogelijk om de foto's op fotopapier af te laten drukken zodat u ze vervolgens zelf kunt inlijsten.

Uw bestelling word zo snel mogelijk verzonden nadat uw betaling binnen is. Betalen kan o.a.via Ideal (mollie).U kunt via onderstaand contactformulier meer informatie opvragen. 


@