Top

Foto's bestellen bedrijven

Uw bedrijf de juiste uitstraling geven?

U wilt uw wachtruimte, kantine, kantoor, restaurant of gevel verfraaien? U wilt opvallen, sfeer creëren met een op maat gemaakt object? Dan bent u bij NoFe aan het goede adres.

U kunt kiezen uit een grote collectie natuurfoto's die op verzoek aan uw wensen worden aangepast. U kunt hierbij denken aan bewerkingen zodat ze perfect bij uw interieur passen, invoegen van teksten of logo's, het formaat en het materiaal waarop de foto gedrukt wordt. 

Er zijn veel keuzemogelijkheden voor materiaal en formaat. De keus kan in overleg met ons worden gemaakt, zodat uw aanwinst perfect aansluit bij uw wensen en gebruik.

Kwaliteit

Alle foto's worden afgedrukt door een vaklab dat de kwaliteit zeer hoog in het vaandel heeft en uitsluitend werkt met hoogwaardige materialen. Dit zorgt voor een professionele uitstraling en garandeert een lange levensduur. Kopen of huren?

Wilt u een permanent object aanschaffen of heeft u liever de vrijheid om te variëren? NoFe biedt u de keuze om te kopen of te huren. De huurperiode wordt in overleg met u vastgesteld. Dat kan zowel voor een lange als voor korte periode zijn. U kunt eenmalig huren of na een bepaalde periode een nieuw object bestellen. Tevens is het mogelijk om na de huurperiode definitief tot aanschaf over te gaan tegen een gereduceerd tarief. 

Meer informatie?

U kunt via onderstaand contactformulier meer informatie opvragen. 
Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken en om u vrijblijvend een aantal voorbeelden te laten zien. 
 

@